www.fashion4ever.gportal.hu
*Pályázat*

Új téma:Valentin-napi ruha

Részletek:*itt*

 
*Köszöntő*
 

*Divat Menü*

 
*Bejelentkezés*
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
*Ruhák*
 
*Szavazás*
 
*Sztárok*
 
*Kiegészítők*
 
*Szépség*
 
*Divat horoszkóp*
 
*Tanácsadás*
 
*Internet*
 
*A hónap...*
 
*Üdvözlő szöveg*
 
*MEGLEPETÉS!!!*
 
A hajápolás
A hajápolás : Két konty hat lépésben

Két konty hat lépésben

Nem én írtam  2004.11.26. 10:19

A szuper divatos kontyok titkai!

Az enyhén zilált típus:

1. lépés: Kössük föl hajunkat lazán, egészen magasra (nem baj, ha egy két tincs az arcunkba lóg, sőt...). Szedjük nagyobb részekre az így elkészített lófarkat, majd fésűvel tupírozzuk át őket.

2. lépés: Minél rendszertelenebbül, tehát össze-vissza fogjuk össze a kócos tincseket, és tűzzük föl őket.

3. lépés: Néhány tincset külön tűzzünk a lófarok mellé. Akinek pedig nem elég dús a haja, az ehhez a frizurához igazán feltűnés nélkül használhat vendéghajat, hiszen csak a tincsek közé kell tűzni, és a probléma meg is oldódott.

A csiga:

1. lépés: Mindenekelőtt tudni kell, hogy ehhez a típusú kontyhoz egyenes hajra van szükség. Ha ennek a kritériumnak megfelelünk, fésüljük hátra hajunkat, és kössük lófarokba, ezúttal is magasra. Az esetlegesen kiálló hajszálakat zselé használatával rögzítsük a többihez. Legszebb természetesen frissen mosott hajból lesz!

2. lépés: Kenjünk egy kis hajzselét a tenyerünkre, majd fogjuk meg két kézzel a lófarok végét, és kezdjük el az egyik irányba csavarni, egészen addig, amíg az magától be nem tekeredik.

3. lépés: A feltekeredő copfból formáljunk csigát, úgy, hogy kívülről befelé vékonyodjon. Ahhoz, hogy a konty tartós legyen, közben centiméterenként csattal kell rögzítenünk, amihez türelemre van szükség, de az eredmény megéri a kitartást! Ha a csiga elkészült, szórjunk rá (lehetőle csillogó) hajlakkot.

 
*A következő rész*

Szeress boszi,ne háborúzz!

A tökéletes pasi

Használt karma

A fejnélküli Halliwell-ek legendája

Phoebe,a háziszellem

Wyatt apja

Az osztálytalálkozó

Kerge város

 
 
*A szereplők*
 
*A színészek*
 
*Képek*
 
*Szórakozás*
 
*Játékok*
 
*A hónap...*

...képe *itt*

...bannere *itt*

...idézete *itt*

 
*Mágia*
 
*Egyebek*
 
*Link buttonok*

 

 


I adopted

 

 

 

 

 

 

 
*A trendi csajok számlálója*
Indulás: 2004-08-25
 
*Kedvenc oldalaim*
 
Zene
 

ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!